|
astronomaki
|
 |
« on: December 17, 2008, 12:46:30 PM » |
|
Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΑΣΤΡ.Ε.Κ.
Κατόπιν συνεδρίας του Δ.Σ. αποφασίστηκε όπως οργανωθεί γενική συνέλευση όλων των μελών και των ενδιαφερομένων της ΑΣΤΡ.Ε.Κ. Η ατζέντα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
- *Εκλογές νέου Δ.Σ. ΑΣΤΡ.Ε.Κ. - Καθορισμός δράσεων για το Δ.Ε.Α. 2009 - Προγραμματισμός εκδηλώσεων / παρατηρήσεων για το νέο έτος
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009, στις 19:00' στο χώρο "Σπηλίες" του Πάρκου Ακροπόλεως στη Λευκωσία. Η παρουσία όλων είναι καθοριστικής σημασίας και απολύτως απαραίτητη !
*Στις εκλογές έχουνε δικαίωμα ΜΟΝΟ τα επίσημα εγγεγραμένα μέλη της ΑΣΤΡ.Ε.Κ.
Όσοι θα παρευρεθούνε να δηλώσουνε συμμετοχή απαντώντας σε αυτό το θέμα.
|
|
|
|
« Last Edit: December 17, 2008, 12:57:27 PM by astronomaki »
|
|
Love hurts... friends betray you
|
|
|
|
vattoman
|
 |
« Reply #1 on: January 12, 2009, 12:13:22 AM » |
|
δεν ξερω αν η δηλωση συμμετοχων ισχυει ακομα, παντος εγω θα ειμαι εκει σιγουρα!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
petros2021
C.A.S. Member
Frequent Member
|
 |
« Reply #2 on: January 12, 2009, 12:39:13 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
astronomaki
|
 |
« Reply #3 on: January 12, 2009, 11:19:22 AM » |
|
Η δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοικτές μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μπορείτε να παρευρεθείτε και χωρίς να δηλώσετε συμμετοχή αλλά θα ήτανε καλύτερα να γνωρίζαμε τον αριθμό των συμμετοχών έγκαιρα. Αν γνωρίζετε ότι θα έρθετε παρακαλώ δηλώστε το εδώ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
compusci
C.A.S. Member
Frequent Member
|
 |
« Reply #4 on: January 21, 2009, 04:38:44 PM » |
|
Είμαι στην Πάφο και σκοπεύω να έλθω και εγώ, αν κάποιος από την Πάφο θέλει να έλθει, θα χαρώ πολύ να τον πάρω. PM για περισσότερα.
Λευτέρης.
|
|
|
|
|
|
And god said let there be "L"ight, and there was "L"inux
If you think of MS-DOS as mono, and Windows as stereo, then Linux is Dolby Digital and all the music is free...
|
|
|
Gliko_Dakri
Frequent Member
Dark Skies For Ever! (DSFE)
|
 |
« Reply #5 on: January 22, 2009, 08:07:46 PM » |
|
Είμαι στην Πάφο και σκοπεύω να έλθω και εγώ, αν κάποιος από την Πάφο θέλει να έλθει, θα χαρώ πολύ να τον πάρω. PM για περισσότερα.
Λευτέρης.
Είμαι και εγώ από Πάφο... σου στέλνω Π.Μ. επειδή δεν ξέρω την Λευκωσία... *****Αααα... κάτι ξέχασα... στα Ελληνικά θα μιλάτε στην συνέλευση?
|
|
|
|
« Last Edit: January 22, 2009, 08:45:08 PM by Gliko_Dakri »
|
|
Μασάει η μύγα σίδερο... και το κουνούπι ατσάλι!!!
|
|
|
compusci
C.A.S. Member
Frequent Member
|
 |
« Reply #6 on: January 22, 2009, 09:20:59 PM » |
|
Λόγω του ότι οι γνωσεις μου περί Λευκωσίας ειναι κάπως περιορισμένες, μήπως θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει? Μου είπαν απο τα φανάρια του ορφανίδη δεξιά, στα 3α φανάρια πάλι δεξιά, και κάπου εκεί παρκάρω. είναι σωστό? ή θα πάω να βρω τον Obi-Wan Kenobi  Ευχαριστώ Λευτέρης.
|
|
|
|
|
|
If you think of MS-DOS as mono, and Windows as stereo, then Linux is Dolby Digital and all the music is free...
|
|
|
|
astronomaki
|
 |
« Reply #7 on: January 25, 2009, 01:36:32 PM » |
|
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ
1. Ερχόμενοι από Λεμεσό πάρτε τον κάτω δρόμο απο την αερογέφυρα. 2. Από τα πρώτα φώτα (Ορφανίδη) στρίψτε δεξιά. 3. Από τα επόμενα φώτα που είναι το περίπτερο Οκτάγωνο και Fashon Market πηγαίνετε ευθεία. 4. Από τα επόμενα φώτα που είναι το Reebok και Bionic (απέναντι δεξιά) πηγαίνετε ευθεία. 5. Από τα επόμενα φώτα που είναι το Goody’s (απέναντι δεξιά) πηγαίνετε ευθεία. 6. Από τα επόμενα φώτα στρίψτε δεξιά και συνεχίστε ευθεία. Σε περίπου 100m θα βρείτε το πάρκο στα δεξιά σας.
Με λίγα λόγια απο τα φώτα του Ορφανίδη δεξιά προς Λευκωσία πηγαίνετε όλο ευθεία και απο τα ΤΕΤΑΡΤΑ φώτα δεξιά. Το κατηφοράκι θα σας οδηγήσει στο Πάρκο σε περίπου πιο λίγο απο 100 μέτρα. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Σπηλιές" κάτω απο την λίμνη με το σιντριβάνι. (Έχει σκαλιά στα αριστερά της λίμνης. Μόλις τα κατεβείτε θα δείτε την αίθουσα.)
|
|
|
|
« Last Edit: January 25, 2009, 06:29:16 PM by astronomaki »
|
|
|
|
|
Scorpion
Starry Musician!
Administrator
Astromaniac

In a classic season.
|
 |
« Reply #8 on: January 26, 2009, 08:12:39 PM » |
|
i am coming thru  Mporei na ferw akomi ena atomo, einai entaxei me avto?
|
|
|
|
|
|
SkyWatcher 10" Flextube Dob
Hyperion Zoom (8-24mm) Hyperion 8mm
|
|
|
|
astronomaki
|
 |
« Reply #9 on: January 26, 2009, 09:36:43 PM » |
|
Φίλε ScOrPi0n,
Η Γενική Συνέλευση είναι για τα μέλη της ΑΣΤΡ.Ε.Κ και του forum.
Μπορεί ο φίλος σου να έρθει κάποια άλλη φορά σε κάποιο event που θα κάνουμε που θα είναι ανοικτό για το κοινό.
Θα χαρούμε να σε έχουμε μαζί μας και σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρων.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rolandos
|
 |
« Reply #10 on: January 27, 2009, 11:23:54 AM » |
|
Περιττόν να πούμε ότι περιμένουμε ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ που είναι και μέλη της ΑΣΤΡΕΚ να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ - ΠΑΡΟΥΣΕΣ!
Οπως προαναφέραμε θα διεξαχθούν εκλογές και θα συζητηθούν πολλά θέματα τα οποία ενδιαφέρουν και επηρεάζουν ΟΛΑ τα μέλη.
Πιστεύουμε ότι αξίζει να θυσιάσετε μια βραδιά για το χόμπυ μας.
Με ευχαρίστηση βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και θα έχουμε τους φίλους από Πάφο (Ελπις, θα είναι μικτή η γλώσσα λόγω συμμετοχής αγγλόφωνων μελών - Nir). Tα παιδιά από Λεμεσό; Πέραν του Τάκη και ενός ακόμη φίλου οι Λεμεσιανοί - Λεμεσιανές (που είστε κι αρκετά άτομα) που είναι;
Αναγνωρίζουμε ότι η διεξαγωγή της ΓΣ στην λευκωσία προυποθέτει κάποια ταλαιπωρία, έχουμε υπ’ όψιν να προτείνουμε την διεξαγωγή συναντήσεων στο μέλλον εκ περιτροπής και σε άλλες πόλεις. Ελπίζουμε αυτή τη φορά όμως να καταφέρετε να έρθετε!
|
|
|
|
|
|
THE DEEPER THE BETTER!
SkyWatcher 12" Flextube Dob Takahashi FS102 Refractor on EM10 SkyWatcher ED80 Pro Takahashi 22X60 Binoculars Televue Nagler 7mm, 11mm, 31mm Televue Ethos 21mm, 13mm Televue Panoptic 19mm, 27mm
|
|
|
MARKOS
C.A.S. Member
Astromaniac

imαginε...
|
 |
« Reply #11 on: January 27, 2009, 06:18:27 PM » |
|
θα ειμαι και εγω εκει.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vattoman
|
 |
« Reply #12 on: January 28, 2009, 03:56:57 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
compusci
C.A.S. Member
Frequent Member
|
 |
« Reply #13 on: January 29, 2009, 06:50:14 PM » |
|
Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι. Κατ' αρχάς να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες και τους επανεκλεγέντες, ήθελα επίσης να συγχαρώ τούς "ιθύνοντες" γιά την οργάνωση της χθεσινής συνάντησης, για τον χώρο, αλλά περισσότερο για το πολύ φιλικό περιβάλλον. Συγχαρητήρια λοιπόν και σιδεροκέφαλοι.  Λευτέρης
|
|
|
|
« Last Edit: January 29, 2009, 07:02:45 PM by compusci »
|
|
|
|
|
|
astronomaki
|
 |
« Reply #14 on: January 29, 2009, 07:14:46 PM » |
|
Σε ευχαριστούμε φίλε Λευτέρη.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε.. αν και ήρθατε απο μακριά.
Με την δική σας παρουσία και υποστήριξη μας δίνετε την δύναμη και το κουράγιο για πιο πολλές μεγαλύτερες δραστηριότητες!!
Μάριος.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|